2014-06-02

Gröna växter och IKEA återbäringI lördags inhandlade jag nya växter hit hem, då flera hade dött. Ja, de har en tendens att göra det när de bor hos mig. Men denna gången skyller jag på solen. Vi bor i en lägenhet med konstant sol, de dagar solen är framme. Vilket inte bara leder till att vi har kokhett inomhus utan också att mina blommor torkar och bränns sönder. Vi får se hur länge dessa får leva!

Jag vill även slå ett slag för något som inte alls har med samma tema att göra. Men det är IKEAs återbäring. Igår kom vi äntligen igång med röjet i förrådet och där nere har vi under en väldigt lång period haft två förvaringsmöbler som vi inte längre vill ha. Min sambo tyckte att nu åter vi till tippen med dem, för vi kommer inte ta tag i att sälja dem själva. Så hade jag hört om att man kunde lämna in sina gamla IKEA möbler, så vi packade in båda hyllsystemen och åkte upp. Ut därifrån kom vi med 500kr att handla saker på IKEA för.  Hur bra?

Ingen energi på att lägga ut annons på blocket, få någon intresserad som vill komma och kolla. Utan bara upp med dem till varuhuset, de värderades och fram med pengarna :)
KRAMInga kommentarer:

Skicka en kommentar